NYÅRSMENY 2019
På nyårsafton dukar vi upp med en äkta italiensk nyårssupé.
Den italienska måltiden med alla sina mindre rätter är som gjord för fest och flärd.
Så med ett brett urval av det bästa från det italienska kalla och varma köket,
tar vi dig med på en mat och dryckesresa till "solens land".
NYÅRSAFTON 2020
Vi väntar på juldirektiven från FHM
för att på ett säkert och tryggt sätt kunna erbjuda våra gäster
en nyårsafton på italienskt vis.
BUON CAPODANNO 2019
- - ANTIPASTI - -
Ostrica, mele, cetriolo e cipollo
OSTRON, ÄPPLE, GURKA, CHARLOTTENLÖK
Crostini misti,
MIXADE CROSTINI SNACKS
Consomme di pollo
KYCKLINGCONSOMÉ
- - PRIMI PIATTI - -
Tortellini con fegato d'anatra e purè topinambur
ANKLEVER TORTELLINI MED JORDÄRTSKOCKSPURÉ
Risotto all'aragosta su riso venere e Scampo gratinato
SKALDJURSRISOTTO PÅ VENERERIS, GRATINERAD HAVSKRÄFTA
- - SECONDI PIATTI - -
Ipoglosso arrosto, cozze e brodo zafferano
HALSTRAD HÄLLEFLUNDRA, BLÅMUSSLA, SAFFRANSBULJONG
Filetto di renna, purè di pastinaca, rapa e balsamico
RENFILÉ, PALSTERNACKSPURÉ, MAJROVA, BALSAMICO
- - - - - - - - - - - - - - -
Sorbetto di barbabietola
RÖDBETSSORBET
- - - - - - - - - - - - - - -
- - FORMAGGi - -
Formaggi misti
KVÄLLENS URVAL AV ITALIENSKA DELIKATESSOSTAR,
APPETITOS HEMGJORDA TILLBEHÖR
- - DOLCI - -
Torta di mandorla, sorbetto di latticello e mirtello rosso
MANDELKAKA, KÄRNMJÖLK-LINGONSORBET, KANDERAD RENLAV