top of page
Appetito_180321_451_prv.jpg

Chef's table

Chef’s table - vårt exklusiva middagskonsept!
Var med när köket jobbar!
Se hantverket, tempot och skaparglädjen i matlagning på nära håll!
Sitt med vid kökets arbete och låt kockarna servera dig härliga små rätter så länge du vill, njut av små tips, god mat och härliga viner.
Kvällens meny skapar kockarna under kvällens gång.
Perfekt för dig som älskar mat och matlagning. 

Pris 1295 kr p.p (2-3 personer är det ultimata antalet för detta.)

Förfrågan om chef's table platser >>>

Appetito_180321_517_prv.jpg
E12B97A4-A8EC-48EB-8C9A-990F87FF8B93_1_201_a.heic
3E8AD5D1-A58B-4304-A5CF-60807590E724_1_201_a.heic

KOCK I STUGAN - CHEF´S TABLE HEMMA

Menu di pesce

 

ANTIPASTI

Bagna Cauda

Klassisk alprätt från Piemonte
(grönsaksdipp i varm sardellolja)

 

Capesante in salamoia

Lättgravad pilgrimsmussla
rostad blomkålspuré, syrad blomkål

 

PRIMI PIATTI

Risotto al aragosta

Saffransrisotto med hummer

 

SECONDO PIATTO

Tonno scottato con gremolata

Halstrad tonfisk
gremolata, stekta morötter, semitorkade tomater

 

FORMAGGI

Formaggi misti

Italienska delikatessostar 

Körsbärsmarmelad, kanderade äpplen, hembakat fröknäcke

 

DOLCI

Panna-cotta al caffè 

Kaffepannacotta,
havtornssorbet, hasselnöt 

Menu al carne

 

ANTIPASTI

Bagna Cauda

Klassisk alprätt från Piemonte
(grönsaksdipp i varm sardellolja)

 

Capesante in salamoia

Lättgravad pilgrimsmussla
rostad blomkålspuré, syrad blomkål

 

PRIMI PIATTI

Gnocchi al salve e pancetta al forno

Hemgjord salvia Gnocchi med ugnsbakat sidfläsk 

 

SECONDO PIATTO

Cosce di alci a bassa temperatura

Nattbakad älginnanlår
bakad rotselleri, torkad grönkål, rödvinsky

 

FORMAGGI

Formaggi misti

Italienska delikatessostar 

Körsbärsmarmelad, kanderade äpplen, hembakat fröknäcke

 

DOLCI

Sorbetto al limone e maringa italiana

Limocello sorbet, italiensk marängcrostini
yuzu crumble

Contact

För bokning och förfrågan når ni oss på mailen
eller på telefon under våra öppettider.

bottom of page