


Chef's table
Chef’s table - vårt exklusiva middagskonsept!
Var med när köket jobbar!
Se hantverket, tempot och skaparglädjen i matlagning på nära håll!
Sitt med vid kökets arbete och låt kockarna servera dig härliga små rätter så länge du vill, njut av små tips, god mat och härliga viner.
Kvällens meny skapar kockarna under kvällens gång.
Perfekt för dig som älskar mat och matlagning.
Pris 1295 kr p.p (2-3 personer är det ultimata antalet för detta.)



KOCK I STUGAN - CHEF´S TABLE HEMMA
Menu di pesce
ANTIPASTI
Bagna Cauda
Klassisk alprätt från Piemonte
(grönsaksdipp i varm sardellolja)
Capesante in salamoia
Lättgravad pilgrimsmussla
rostad blomkålspuré, syrad blomkål
PRIMI PIATTI
Risotto al aragosta
Saffransrisotto med hummer
SECONDO PIATTO
Tonno scottato con gremolata
Halstrad tonfisk
gremolata, stekta morötter, semitorkade tomater
FORMAGGI
Formaggi misti
Italienska delikatessostar
Körsbärsmarmelad, kanderade äpplen, hembakat fröknäcke
DOLCI
Panna-cotta al caffè
Kaffepannacotta,
havtornssorbet, hasselnöt
Menu al carne
ANTIPASTI
Bagna Cauda
Klassisk alprätt från Piemonte
(grönsaksdipp i varm sardellolja)
Capesante in salamoia
Lättgravad pilgrimsmussla
rostad blomkålspuré, syrad blomkål
PRIMI PIATTI
Gnocchi al salve e pancetta al forno
Hemgjord salvia Gnocchi med ugnsbakat sidfläsk
SECONDO PIATTO
Cosce di alci a bassa temperatura
Nattbakad älginnanlår
bakad rotselleri, torkad grönkål, rödvinsky
FORMAGGI
Formaggi misti
Italienska delikatessostar
Körsbärsmarmelad, kanderade äpplen, hembakat fröknäcke
DOLCI
Sorbetto al limone e maringa italiana
Limocello sorbet, italiensk marängcrostini
yuzu crumble
Contact
För bokning och förfrågan når ni oss på mailen
eller på telefon under våra öppettider.