Bröllopsmeny

Den Italienska måltiden med alla sina härliga mellanrätter, är som gjort för fest och flärd.
När måltiden är uppdelad i fler delar, finns det mer naturlig plats för tal, spex och sång.

 

- - -  ANTIPASTI - - - 

 — ANTIPASTI DI TRILOGIA — 

Triologi på Antipasti, Ripa, Zucchini, Chark

TRILOGY ON STARTERS, GROUSE, ZUCCHINI, COLD CUTS

(SHARING TALLRIK)

 

-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

 

- - -  PRIMI PIATTI - - -

— GNOCCHI DI ZUCCA, ANETO, CIPOLLA AL FORNO —

Hemgjord pumpagnocchi, dill, kålskott

HOMEMADE PUMPKIN GNOCCHI, DILL, CABBAGE

 

— RISOTTO DI FUNGHI FORESTALI E TARUFO FRESCO —

Skogsvampsrisotto med färsk tryffel

RISOTTO WHITH FOREST MUSHROOM, FRESCH TRUFFEL

 

-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

 

- - -  SECONDO PIATTO - - -

— ALCE BASSO TEMPERATO, CANTARELL, CIPOLLA — 

Lågtempad Älgrulle, kantareller, bakad lök

LOW TEMPERATED ELK, CHANTERELLE, BAKED ONION

(SHARING TALLRIK)

 

-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

 

- - -  FORMAGGI - - -

— FORMAGGI MISTI — 

Italienska delikatessostar med hemgjorda tillbehör

MIXED ITALIAN CHEESE PLATE

(SHARING TALLRIK)

 

-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

 

- - -  DOLCI - - -

— SEMIFREDDO AL PISTACHIO E UVA SECCA DI GRAPPA —

Pistage semifreddo, grappa marinerade russin

PISTACHIO SEMIFREDDO, GRAPPA MARINATED RAISIN

 

 

 

 

Menyer från 755kr p.p

Vi skapar självklart även menyer efter ert smak och tycke

Vinpaket från 495kr p.p

ADRESS

Appetito ristorante

Högfjällsgården

780 67 Sälen, Sweden

ÖPPETTIDER

Vi öppnar vintersäsongen 2020-21

Fredag 4 december kl. 17.00